ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

"RANIA STUDIOS"

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ


Είτε ξεκινήσετε από την παλιά προβλήτα που σήμερα έρχονται τα flying dolphin, είτε από το νέο λιμάνι που έρχονται τα μεγάλα και τα μικρά ferry boat, παίρνετε αριστερά τον παραλιακό δρόμο που περνάει από το Προγυμναστήριο και το γήπεδο του Πόρου.

Αμέσως μετά το γήπεδο του Πόρου βρίσκεται το Γεφυράκι που ενώνει τη Σφαιρία με την Καλαυρία. Λίγα μέτρα μετά το Γεφυράκι ο δρόμος διακλαδίζεται. Εμείς πηγαίνουμε δεξιά και συνεχίζουμε παραλιακά, παίρνοντας το δρόμο προς το Ασκέλι.

Μετά το βεντζινάδικο συναντάμε δεξιά μας το ξενοδοχείο "Golden view". Σε αυτή τη θέση, αριστερά μας, υπάρχει ένας μικρός δρόμος περίπου 50 μέτρων που ανηφορίζει.

Στο τέλος αυτής της ανηφόρας συναντάμε το "Maria Studios". Στο σημείο αυτό στρίβουμε αριστερά πηγαίνοντας προς τα πίσω, παράλληλα με τον παραλιακό δρόμο, περνώντας μπροστά από τα "Lion's Studios". Περίπου 100 μέτρα μετά περνάμε από το "Panorama Apartments" και αμέσως μετά φτάνουμε στο "Rania Studios".

Χρονικά η συνολική απόσταση από το λιμάνι είναι λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο ή με κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο. Περπατώντας είναι περίπου 20 λεπτά.