ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλία "Κανάλι"
Παραλία "Κανάλι"
Παραλία "Κανάλι"
Παραλία "Ασκέλι"
Παραλία "Ασκέλι"
Παραλία "Ασκέλι"

Η ΠΑΡΑΛΙΑ "ΚΑΝΑΛΙ"


Η παραλία Κανάλι βρίσκεται ακριβώς μετά το γεφυράκι που ενώνει το Προγυμναστήριο με το Συνοικισμό.

Βρίσκεται στη συνέχεια της πόλης, 5 μόλις λεπτά με τα πόδια από τον Ξενώνα μας και είναι μια πολύ όμορφη, οργανωμένη αμμουδερή παραλία στο βάθος του κόλπου του Ασκελίου.

Στην αμμουδιά υπάρχει cafe beach bar για καφέ, παγωμένος χυμούς, ποτά, αναψυκτικά και παγωτά, καθώς επίσης και γραφική ταβέρνα με μεσογειακή κουζίνα, πίτες και ψητά της ώρας.

Στην αμμουδιά υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες με τραπεζάκια, στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε και να πιείτε τον καφέ σας ή να απολαύσετε ένα όμορφο snack.


Η ΠΑΡΑΛΙΑ "ΑΣΚΕΛΙ"


Μετά το Κανάλι ο παραλιακός δρόμος συνεχίζεται και οδηγεί στην αμμουδερή παραλία "Ασκέλι", την πιο δημοφιλή παραλία του Πόρου, 7 περίπου λεπτά με τα πόδια από τον Ξενώνα μας.

Η παραλία του είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες με τραπεζάκια, ντουζιέρες, αποδυτήρια για να αλλάξετε, τουαλέτες, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπόρ και θαλάσσιο σκι και έχει τιμηθεί με γαλάζια σημαία.

Στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στη θάλασσα υπάρχουν διάσπαρτα cafe snack, για τον καφέ σας ή ένα όμορφο snack, ψητοπωλείο και γραφικές ταβέρνες με καλό φαγητό και λογικές τιμές.